Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trendbeurs 'Future Interiors - designed in Germany' is nieuw op IMM 2020

Over een paar weken worden de deuren van het imposante beursgebouw in Keulen weer geopend voor het grote publiek. De IMM Cologne zal van 13 tot en met 19 januari weer plaatsvinden.

Dit jaar is de tentoonstelling 'Future Interiors - designed in Germany' geïnitieerd door de internationale interieurbeurs IMM Cologne. Dit wordt gedemonstreerd met productvoorbeelden uit het volledige portfolio van de assortimenten in Keulen.
Duitse interieurmerken benoemen hier niet alleen de duurzame waarden, maar verenigen deze ook met eigentijdse eisen voor multifunctionaliteit en universeel ontwerp, die in de toekomst relevanter zullen worden.



Het speciale evenement in het centrum van Hal 10.2 is samengesteld door de trendexpert en interieurontwerpster Katrin de Louw. Onder de noemer Universal Design, Ecological Materials, Sustainable Color, Multifunctional and Long-Living Quality, presenteert de tentoonstelling in januari innovaties van Duitse fabrikanten op ongeveer 150 m². Het evenement biedt de Duitse meubel- en interieurindustrie een platform voor het presenteren van de sterke punten van Duits meubeldesign in de context van trends.

Buitenlandse bezoekers
Met 'Future Interiors - designed in Germany' hoopt IMM Cologne met name buitenlandse bezoekers uit de meubelhandel, projectinterieurs en interieurdesignsegmenten aan te spreken.
Tegelijkertijd moeten Duitse bezoekers ook bewust worden gemaakt van wat kenmerkend is voor Duits design.

"IMM Cologne is een interieurbeurs met internationale ambities", verduidelijkt Claire Steinbrück, directeur van IMM Cologne, en voegt eraan toe: "Desalniettemin moet Duits design ook een eigen ruimte krijgen in deze internationale context".



Combineerbare kleuren
De producten worden gepresenteerd tussen hoge wandpanelen en wallpapers van Hohenberger wallpapers. Verder draagt het net opgerichte Colornetwerk-project bij aan de presentatie.
Dit project, dat nog in de kinderschoenen staat, is een dienstenaanbod dat speciaal georganiseerd is voor trendexperts, meubelmakers en interieurontwerpers. Samen zijn zij opzoek naar zij producten met een harmonieuze kleur. Dit geeft de tentoonstelling in IMM Cologne een opvallend kleurenconcept.

Meer informatie:
IMM Cologne
www.imm-cologne.com
imm@visitor.koelnmesse.de

Publicatiedatum: