Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plafondventilator combineert vele functies

Producten voor ventilatie en luchtdestratificatie (dat verwarmde lucht naar beneden druk) helpen verwarmings- en koelsystemen. Hun bladen zijn een hulpmiddel dat de luchtkwaliteit in de kamer verbetert voor natuurlijk welzijn. Verminderd verbruik, hoge prestaties en flexibele toepassingen zijn enkele van hun belangrijkste kenmerken. Een speciale motor wordt gecombineerd met een elektronische regeleenheid met drie snelheden.



Ariachiara is gemaakt van hout en staal en combineert luchtdestratificatie met vele nieuwe functies: sanering, ionisatie, verlichting en muziek. Door de lucht te zuiveren via een ozonisatiesysteem worden bacteriën en geuren uit de omgeving verwijderd, waardoor de lucht die u inademt schoon en sprankelend wordt. Ariachiara is ideaal voor sociale omgevingen en is ontworpen om ook de functie van diffuus en tegelijkertijd gedempt licht te vervullen, bijna een nachtverlichting, ter ondersteuning van de precieze verlichting van kamers. Het is ook mogelijk om muziek te combineren - altijd met een achtergrondfunctie - en licht, ontworpen om elk moment van ontspanning te begeleiden.
De ventilator is verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen, de lamellen zijn gemaakt van hout met essentie van Canaletto walnoot, natuurlijk eiken, wit of zwart mat geverfd. De structuur van de lamellen is stabiel en resistent gemaakt dankzij de koolstofvezel. Het plafondverankeringselement bevat controle-eenheid, motor en technologie, en het is volledig gemaakt van AISI 316L roestvrij staal met satijn en gepolijste afwerkingen Ontwerp Natalino Malasorti.

Drie bladen in koolstofvezel en hout verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen:
• Canaletto-walnoot
• Natuurlijk eiken
• Wit mat geverfd
• Zwart mat geverfd
- plafondverankeringselement van roestvrij staal AISI 316L
- Motor met drie ventilatorsnelheden
- Ionisatie- en ozonisatiesysteemtechnologie
- LED-verlichting met 4000 Kelvin
- Luidspreker van 10 Watt voor Bluetooth-verbinding

Meer informatie:
Ceadesign
www.ceadesign.it 

Publicatiedatum: