Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LoCra kijkt tevreden terug op Belgian Roof Day

Lode Craenen en Kristel Daenen van LoCra kijken heel tevreden terug op de afgelopen editie van Belgian Roof Day. Zij presenteerden op de beurs de exclusieve gevel-en dakgootbekleding (FSC-label) op basis van Tricoya. Lode Craenen, zaakvoerder van LoCra: “LoCra gevel-en dakgootbekleding (FSC-label) is geassembleerd uit Medite Tricoya Extreme en is uniek op de Belgische markt. Het is een plaatmateriaal met een superieure dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderde weersomstandigheden."



De gevel-en dakgootbekleding van LoCra is sinds 2011 geïntroduceerd op de Nederlandse markt en is gebaseerd op dit nieuwe plaatmateriaal. Lode vervolgt: "Deze unieke plaat biedt ongeziene nieuwe mogelijkheden en kan gebruikt worden in toepassingen en omgevingen die voorheen ondenkbaar waren voor een op hout gebaseerd plaatmateriaal. Het milieuvriendelijke gepatenteerde acetylatieproces is verantwoordelijk voor deze uitzonderlijke eigenschap.”

De gevel-en dakgootpanelen van LoCra worden afgewerkt met een UV-bestendige renolit-folie en kunnen gecombineerd worden met de buitenschrijnwerkerij van uw ramen en deuren. Ook conventionele, watergedragen lakken kunnen toegepast worden. LoCra biedt dit assortiment aan op een uitzonderlijke lengtemaat van 5550 mm, wat voordelen oplevert naar verwerking en arbeidstijd.

Meer informatie:
Locra
www.locra.be

Publicatiedatum: