Karwei start podcastserie met Jet van Nieuwkerk

'Wooninspiratie zonder te kijken'

Wooninspiratie voor je oren. Het inrichten van huizen is meestal iets visueels: inspiratie opdoen in bladeren, via Pinterest, tv-programma’s of bij anderen thuis.
Karwei en Jet van Nieuwkerk gooien het over een andere boeg en geloven dat je óók geïnspireerd kan raken door te luisteren naar de woonverhalen van anderen. Daarom lanceren zij een nieuwe podcast: Tip van Jet Woongeluk powered by Karwei,. De podcasts gaan over woongeluk, vol woon- en interieurtips van Jet van Nieuwkerk, met gasten als Saar Koningsberger, Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk en vlogger Jamie Li die het boek ‘No filter’ schreef.

Woongeluk is voor iedereen anders
“Woongeluk is voor iedereen anders en verandert misschien wel in elke fase van je leven. Maar uiteindelijk streven we allemaal naar hetzelfde: een plek waar je je thuis voelt”, aldus Jet. In deze nieuwe podcast gaat zij daarom het gesprek aan met gasten in verschillende levensfases en ontdekken ze samen de woon- en klustips om het woongeluk te bereiken.

YouTuber Sanny Verhoeven spreekt over samenwonen, schrijfster en vlogger Jamie Li vertelt over wonen op 65m2 met twee jonge kids. Elise van The Blonde Tigers bereidt haar woning voor op de komst van een tweeling en Elisah, beter bekend als InteriorJunkie, vertelt over kleine aanpassingen met een groots effect. En YouTuber Marije van der Made illustreert de uitdagingen van duurzaam wonen met vijf katten.

Samenwonen, hoe doe je dat?
Jet van Nieuwkerk: “Het zaadje voor de podcast is eigenlijk gepland toen ik vier jaar geleden ging samenwonen met mijn grote liefde Ward en voor mijn eerste grote interieur uitdaging kwam te staan. Want samenwonen, hoe doe je dat? Hoe verander je die mancave in een gezellig knus huis? Hoe creëer je een interieur waar je je samen fijn in voelt? En wat als je niet zoveel budget hebt? Door het gesprek met Sanny Verhoeven ben ik erachter gekomen dat mijn huis, drie hoog op de hoek van een kruispunt, totaal niet ‘Feng Shui’ is. Komt mijn stresskop daar misschien vandaan? En Marije van der Made adviseerde mij planten, véél planten. Ik ben ontzettend benieuwd naar de andere tips van mijn gasten die zich in een andere levensfase bevinden of juist professioneel bezig zijn met hun interieur.”

Karwei zet alle besproken onderwerpen om in concrete stappenplannen, zodat na het beluisteren van de podcast de handen uit de mouwen gestoken kunnen worden: “Het doel is niet alleen om te inspireren, maar vooral om iedereen te helpen van zijn of haar huis een fijn thuis te maken. Wij hopen daar met deze podcast en onze blogs over wooninspiratie een handje bij te helpen.”

Onderschat je toilet niet
“Onderschat het toilet niet, je bent er vaker dan je denkt: die heeft aandacht nodig” aldus Elisah Jacobs.

De podcast is vanaf donderdag 28 november te beluisteren via Spotify. 

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl

Tipvanjet Woongeluk
www.open.spotify.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven