Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenkijken bij Sheryl Crow

Sheryl Crow woont met haar twee zonen Wyatt en Levi in een landelijk familiehuis in Nashville. Hoewel het landgoed uitgestrekt is, ligt de hoofdslaapkamer op dezelfde verdieping als de kinderkamers. "Alle slaapkamers zijn boven en de grote kelder is een fantastische speelkamer", vertelt Crow aan Architectural Digest. Bijna alles in dit huis leidt naar buiten", zegt Crow. "En voor mij met het opvoeden van twee jongens, is mijn hoofddoel dat ze meer buiten zijn dan binnen, meer in de natuur dan in de elektronica."



Het landgoed bevat 10 stallen, dat ook een opnamestudio en een  kleine old-school-kerk heeft, die de zangeres gebruikt voor reflectie en meditatie.

Elke kamer staat tjokvol met spullen die ze door de jaren heen verzamelt heeft. Vintage borden, religieuze artikelen, apothekerswonderen: een catalogus met items die meerdere levens hebben geleefd. "Ik ben absoluut een verzamelaar van vreemde spullen, tot ontsteltenis van mijn negen jaar oude zoon", zegt Crow. Een van de weinige bouwwerken die geen deel uitmaakte van het oorspronkelijke Nashville-pand is de pergola. Deze werd toegevoegd om een ​​buiten-eetkamer voor het gezin te creëren. "De prachtige magnolia was er al", zegt Crow. Lees het volledige artikel hier.