Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Office of the future; werken doe je maar thuis'

B2B Event bij Architecten Showroom Amsterdam

Op 4 november 2019 organiseert de Architecten Showroom in Amsterdam opnieuw een interessant event voor de professionals binnen de interieur- en woonbranche: 'Office of the Future; werken doe je maar thuis'.

De B2B dag bij de Architecten Showroom Amsterdam wordt bezocht door een brede doelgroep. (interieur)architecten, stoffeerders, fabrikanten, projectinrichters, opdrachtgevers, iedereen is hier welkom. ''We hebben 2 super interessante sprekers bereid gevonden om een discussie op tafel te leggen.'' De discussie over hoe het kantoor van de toekomst er nu uit ziet. Gaan we met z’n allen naar een verzamelkantoor, of werk je eigenlijk toch veel beter thuis? Rudolph Eilander van V8 Architects en Aat Vos komen een presentatie geven over hun ideeën hierover en zullen aansluitend open staan voor discussie over dit onderwerp. Dit alles wordt afgesloten met een heerlijk Hollands stamppotbuffet en natuurlijk een mooi netwerkmoment met alle partijen uit de branche.

Programma:
16.00u inloop
16.30u lezingen
17.30u Stamppot buffet en netwerkmoment

Dit event is exclusief voor (interieur) architecten, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en opdrachtgevers. Aanmelden met zakelijk emailadres via Eventbrite is verplicht.

Architecten Showroom Amsterdam
Pedro de Medinalaan 1A
Amsterdam
www.architectenshowroomamsterdam.nl 

Publicatiedatum: