Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ook Zuiver BV en Projectkeuken.nu winnen een award

PPC in jubileumjaar voor de 5e keer FD Gazelle

Deze maand bestaat PPC 20 jaar en afgelopen week ontving zij het bericht dat ze voor de vijfde keer – en de vierde keer op rij - FD Gazelle zijn.
Dat maakt deze FD Gazellen award extra bijzonder. PPC is één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. In november zal blijken of ze ook bij de allersnelst groeiende ondernemingen in de regio horen.

De criteria voor de FD Gazellen zijn aangepast. Er wordt niet meer alleen naar omzetgroei gekeken maar ook de groei van de werknemers en de winstgevendheid tellen mee. Lisa Klaassen van PPC: "Met de personeelsgroei leveren we een bijdrage aan de werkgelegenheid, de winstgevendheid laat onze toegevoegde waarde zien. Een kroon op ons werk, helemaal nu we 20 jaar bestaan! Iedereen bedankt voor het vertrouwen en we zijn natuurlijk bijzonder trots op onze medewerkers en klanten, dankzij hen zijn we voor de 5e keer FD Gazellen!" 

Zuiver
Ook Zuiver BV is geselecteerd als FD Gazelle, voor het tweede jaar op rij. Eveneens een erkenning voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. "In november weten we of we de award mee naar huis kunnen nemen", meldt het meubelbedrijf op LinkedIn.

Zuiver BV is in 1998 opgericht door de jeugdvrienden Caroline van Velze, Richard Halberstadt, Arjen Lubbes en Jaap Landsaat. Alle vier geboren en getogen in de Zaanstreek. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het ontwerpen, inkopen en verkopen van meubilair werd in 2011 het merk Zuiver opgericht en in 2014 volgde het tweede interieurmerk Dutchbone. In 2018 was Zuiver BV (ook) genomineerd voor de Gouden FD Gazellen Award: dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Projectkeukens.nu
Directeur Marc Lentelink van projectkeukens.nu, dat luxe keukens van kwaliteit levert voor de projectmarkt, steekt zijn blijdschap niet onder stoelen of banken. Ook zijn bedrijf is onderscheidden. "Hoera!", jubelt hij op zijn LinkedIn-account. "Projectkeukens.nu is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij FD Gazelle 2019. Op dinsdag 7 november mogen we deze prestigieuze ondernemersprijs van het Financiële Dagblad in ontvangst nemen." 

De winnaars
Ieder jaar organiseert Het Financiële Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor de zestiende keer gaf de redactie van Het FD het startschot voor de FD Gazellen, de race van de snelste groeiers van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. De criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Bij de feestelijke uitreiking op dinsdag 7 november worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekend gemaakt in het Theater de Nieuwe Kolk te Assen.

Ook een award gewonnen?
Laat het nieuwsplatform Wonen360 weten via info@wonen360.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven