Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bad zonder kraan: vuller weggewerkt

Riho Fall is een badvuller weggewerkt in de overloop van het bad. De badvuller zit stijlvol strak en vlak in de badwand weggewerkt. Er zijn geen losse of uitstekende kranen meer nodig. Daarom is de badvuller zeer geschikt voor vrijstaande en semi-vrijstaande baden. Riho Fall is verkrijgbaar in chroom en geborsteld staal.

Riho Fall is een product van RIHO International B.V. in Tilburg, dat 40 jaar bestaat. In 1979 startte het bedrijf als producent van zonnebanken. In 1986 maakte het de overstap naar sanitair: acrylbaden en whirlpools. Inmiddels is het al meer dan 33 jaar een toonaangevende sanitairproducent. Het Tilburgse familiebedrijf, waar inmiddels de tweede generatie in de persoon van Tim Jansen de scepter zwaait, heeft sinds 1990 een eigen productiefaciliteit in Tsjechië, waar baden, douchebakken, whirlpools en douchecabines worden gemaakt. Bijna 25 jaar geleden, in 1996 opende RIHO ook nog een fabriek in Diest (België), waar badmeubelen worden gefabriceerd. Naast Nederland heeft de sanitair producerende onderneming ook verkoopvestigingen in België, Duitsland, Tsjechië, Polen, Hongarije en Roemenië 

Meer informatie op Wonen360

RIHO International B.V.
Hermesstraat 10
5047 TS Tilburg
[email protected]
www.riho.com

Publicatiedatum: