Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondernemers kiezen voor duurzame bescherming tegen Covid-19

Sealskin gaat van douche- naar veiligheidswanden

In het voorjaar introduceerde sanitairmerk Sealskin een duurzame en stijlvolle serie spatschermen. Nu duidelijk is dat de dreiging nog enige tijd onder ons blijft, merkt het bedrijf een groeiende vraag naar deze duurzame bescherming. Waar eerder dit jaar nog voor een oplossing voor de korte termijn werd gekozen, kiezen ondernemers nu vaker voor een solide oplossing. Uit de eerste golf is geleerd dat er maatwerk nodig is. Sealskin heeft de productie daar nu specifiek op ingericht en ook de collectie verder uitgebreid met praktische klemschermen, voor het eenvoudig verplaatsen ervan. Met de uitgebreide Sealskin Connect serie, wordt een passende, langdurige schermoplossing geboden voor de balie, voor op kantoor, voor overlegsituaties en de horeca.De kennis binnen het bedrijf op het gebied van doucheschermen, hygiëne, kwaliteit en montagegemak wordt ingezet om professionele en kwalitatieve spatschermen te maken. Hierdoor kunnen mensen blijven samenkomen én het coronavirus op afstand houden. “In het voorjaar hebben veel ondernemers geïmproviseerd om klanten en medewerkers te beschermen. Nu blijkt dat Covid-19 nog een tijd onder ons zal blijven, wordt er steeds vaker gekozen voor een duurzame, stijlvolle oplossing”, aldus Marketing Manager Dirk Kuijpers van Coram Benelux.

Nu ook klemschermen en maatwerk mogelijk
De ervaring en kennis uit de eerste golf heeft Coram ingezet voor het optimaliseren van het Sealskin Connect assortiment. Dirk Kuijpers: “Er was in het voorjaar snel een goed product nodig om bescherming te bieden aan klant en medewerker. Al vrij snel merkten wij dat er vaak maatwerk nodig is. Daar hebben we nu onze productie op ingericht. Daarnaast blijkt er behoefte aan een scherm dat gemakkelijk te bevestigen is met een klem, waardoor je het ook net zo makkelijk weer kunt verplaatsen. Van deze klemschermen bieden we nu verschillende varianten aan.”

Duurzame materialen en eenvoudig schoon te maken
Voor alle Sealskin Connect schermen geldt dat deze vervaardigd zijn met dezelfde, niet brandbare, materialen en over hetzelfde hoge afwerkingsniveau beschikken als de bewezen Sealskin doucheschermen. Het ze mm transparante veiligheidsglas is gevat in een aluminium kader. Daarmee is een duurzame kwaliteit verzekerd en bieden de schermen maximale hygiëne en bescherming. Een bijkomend praktisch voordeel is het schoonmaakgemak van de schermen. Bovendien is het materiaal aanzienlijk minder krasgevoelig dan de alternatieve kunststofoplossingen. Coram biedt met Sealskin Connect een uiterst stijlvolle oplossing voor de lange termijn.

Meer informatie
Sealskin
www.sealskin.com 

Publicatiedatum: