Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Architectonisch hoogstandje in Andesgebergte

Het hotel Explora Valle Sagrado ligt tussen Cusco en Machu Picchu in Peru, in de Heilige Vallei. "Met fantastisch uitzicht op de bergen en omringd door talrijke wallen en velden, is de plek van het hotel perfect om de meer dan 400-jarige geschiedenis van de regio te verkennen. Het aangrenzende badhuis Pumacahua, een gebouw in een koloniale stijl uit de 17e eeuw, nodigt uit om er te verblijven en ontspannen na een stevige wandeling."



Het hotel beschikt over 50 kamers en past zich aan de landelijke omgeving met talrijke velden aan. Omringd door de toppen van de Andes, maakt Explora indruk met zijn duurzaam geïntegreerde ontwerp. Met een idyllisch uitzicht op de korenvelden en bergen worden gasten ondergedompeld in de stilte van de natuur. Door het royale gebruik van natuurlijke materialen in de kamers wordt een warme sfeer gecreëerd. Lichthouten stutten fungeren als decoratieve elementen en ruimteverdelers en benadrukken in combinatie met indirecte verlichting de sfeer.



De badkamers van de kamers en suites zijn met inbouw wastafels uit de serie DuraStyle uitgerust die de natuurlijke look van het hotel completeren.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl 

Publicatiedatum: