Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
48 m2; In half uur geïnstalleerd

De woning voor de zorgeloze toekomst

"Cocon staat voor het nieuwe zorgeloos en vrij wonen, dat is waar wij in geloven", vertelt een woordvoerder van Warsco Units. De Cocon is een minihuis met alle luxe van een klassieke woning. De woning van 48 m² is 100% duurzaam, EPB conform en uit te breiden. Wanneer de woning wordt besteld wordt hij binnen 12 weken gebouwd. De buitenkant van de woning is voorzien van buitenbeplating in goud, zilver of steenstrip. 

Een woordvoerder van Warsco Units vertelt: "De Cocon is geliefd bij jongeren die graag alle opties openhouden of als kangoeroewoning voor ouderen. Bovendien is de woning uitbreidbaar met een extra module voor gezinnen."
De miniwoning is voorzien van klimaatregeling met warmtepompboiler: verwarming, airconditioning en ventilatie.
Verder is deze uitgerust met een ingebouwde keuken en lange kastenwand van 12 m met aansluitingen voor was- en droogkast, PVC vloerbekleding en spanplafond. Daarnaast is de Cocon woning voorzien van domotica, alle functies kunnen vanaf een smartphone worden geregeld.

Cocon is het woonconcept van Warsco Units: een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van units voor de zakelijke markt. 



Meer informatie:
Warsco Units
Slingerweg 20 - Poort 5650
3600 Genk
info@coconbywarsco.be 
www.coconbywarsco.be  

Publicatiedatum: