Wedstrijd biedt platform aan creatieve interieurontwerpers

Inschrijving Antalis Interior Design Award gestart

Antalis, distributeur op het gebied van papier en visuele communicatie, organiseert dit jaar weer de Antalis Interior Design Award. Om creatieve talenten te stimuleren en meer bekendheid te geven is de Antalis Interior Design Award in het leven geroepen; een wedstrijd geheel gericht op interieurontwerp. De eerste editie in 2017 was een groot succes. Tijdens deze editie werden er maar liefst 350 projecten ingezonden uit 29 verschillende landen vanuit de hele wereld. 

"Ook in de editie van 2019 streeft de Antalis Interior Design Award ernaar het perfecte platform te zijn om verbeelding, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen tot leven te laten komen. Dit moet uiteindelijk leiden tot aansprekende projecten van creatieven uit Europa en ver daarbuiten", vervolgt Antalis. 

Jury
Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd moeten architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders, ontwerpscholen en studenten voor 31 januari 2020 via Antalis hun beste project insturen waarbij ze minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus gebruiken. Een internationale jury met kennis van zake op het gebied van design gaat de projecten beoordelen en de meest creatieve projecten selecteren. De 9 winnaars worden in maart 2020 tijdens FESPA in Madrid bekend gemaakt.  

Motto
De belangrijkste pijlers van de Antalis Interior Design Award zijn originaliteit en vindingrijkheid. Met deze wedstrijd worden deelnemers uitgedaagd om hun artistieke gevoeligheden los te laten en het motto te volgen: Print your imagination. “De eerste editie van de Antalis Interior Design Award was een groot succes. Als marktleider in visuele communicatie willen we ook dit jaar weer een platform bieden aan creatieven wereldwijd. Met de Antalis Interior Design Award stimuleren we professionals om hun grenzen te verleggen en hun creativiteit te uiten, wat zich op zijn beurt weer uit in geweldige projecten”, vertelt Muriël Knippers, communicatie manager Benelux van Antalis.Wedstrijd concept
De wedstrijd beloont de mooiste projecten die sinds 2018 afgerond zijn of nog in een afrondingsfase zijn. Professionals die mee willen doen kunnen zich aanmelden voor een van de volgende vijf categorieën: Hospitality, Retail, Office, Home en Public building.

Projecten met een 3D-ontwerp
Antalis biedt professionals en ontwerpscholen de mogelijkheid een 3D-model van een werkplek in te dienen waarbij ze gebruik moeten maken van oplossingen uit de visuele communicatiecatalogus van Antalis. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt een geldbedrag
van €2.500.
                                                                   
Publieksprijs
Het project met de meeste likes op de Antalis Interior Design Award website maakt kans op een speciale publieksprijs. 

Nieuw: The Textile en Architectural films Awards
Antalis streeft ernaar om zich op creatief gebied te blijven ontwikkelen en heeft daarom besloten om twee nieuwe categorieën toe te voegen: The Textile en Architectural films awards. Deelnemers die textielproducten van Antalis gebruiken in hun projecten of bouwkundige folies van Antalis kunnen eveneens hun inzending insturen en zich aanmelden voor een van de twee awards.  

Inzendingen kunnen tot 31 januari 2020 online worden ingestuurd via Antalis. Alle ingestuurde projecten worden na goedkeuring getoond in de Antalis Award Gallery.

Meer informatie:
Antalis
www.antalis.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven