Studio Vip presenteert het merk Spring Copenhagen

Ontwerpen van gerenommeerde, vergeten, onbekende en opkomende ontwerpers

Tijdens het onlangs gehouden Spotlight Event heeft Studio Vip voor het eerst het merk Spring Copenhagen aan het Spotlight publiek getoond. Spring Copenhagen is een Deens merk, opgericht door Claus Nielsen en Peter Sørensen in oktober 2015. Het portfolio van dit merk omvat eenvoudige, unieke, functionele interieurdecoraties en keukenaccessoires. Het assortiment bevat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden, gemaakt door gerenommeerde, vergeten, onbekende en opkomende ontwerpers."De passie voor design laat het Spring Copenhagen-team zoeken naar producten die kunnen uitgroeien tot nieuwe klassiekers, die tijdloos zijn en mensen over de hele wereld inspireren tot een beter dagelijks leven. De geschiedenis van de accessoires gaat terug tot de jaren 1930 tot heden, met behulp van de werkplaats van bekende en onbekende, vergeten en toekomstige ontwerpers", laat Stijn Ketelaar van Studio Vip weten.

De collectie van Spring Copenhagen bevat onder andere keukenaccessoires: zout- en pepermolens in de vorm van grappige dieren worden met ambachtelijke technieken gemaakt met behulp van verschillende soorten hout. Ze zijn uitgerust met gerenommeerde slijpmechanismen. Verder openers of snijplanken in de vorm van bladeren.

Spring 
"De naam Spring verwijst naar het seizoen waarin alles groeit, maar inderdaad ook naar gevoelens van verjonging, vernieuwing en de viering van ideeën die tot leven komen", vertelt een woordvoerder van het Deense merk. Naast keukengerei heeft Spring Copenhagen decoratieve accessoires. Het aanbod omvat onder andere houten beeldjes, massief houten dienbladen, praktische kandelaars of spaarvarkens.  Een aparte groep decoraties is keramiek gemaakt volgens de ontwerpen van de jaren 1930 en 1940, en geproduceerd in de beste fabrieken in Portugal: praktische vazen ​​in verschillende maten, waterkannen en theekopjes. 

Matroesjka
Ook staat Spring Kopenhagen bekend om de matroesjka's .
De klassieke poppen kregen een moderne vorm en in plaats van de bekende matroesjka afbeeldingen, kregen ze afbeeldingen van onder andere beroemdheden. Er zijn ook families, vaders, moeders en themabeeldjes. Alle beeldjes zijn met de hand geschilderd, dus ze hebben een uniek karakter. 

Meer informatie:
Studio Vip
Fuutlaan 1
2964 DB  Groot-Ammers 
info@studiovip.nl
www.studiovip.nl 

Spring Copenhagen
www.springcopenhagen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven