Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vazen presenteren nieuwe manier om bloemen in weer te geven

De Ridge Vase van Muuto presenteert een nieuwe manier om bloemen weer te geven door zijn sculpturale uitdrukking samen met een kunstzinnig karakter wanneer de vaas niet gebruikt wordt. Het ontwerp biedt extra functionaliteit door zijn verfijnde deuk, waardoor bloemen rechtop kunnen staan ​​en tegelijkertijd als een subtiele handgreep werken wanneer de vaas van de ene kamer naar de andere wordt verplaatst.

De vaas is ontworpen door de in Helsinki gevestigde Studio Kaksikko voor MUUTO. De studio is gespecialiseerd in keramisch servies en houten meubilair, opgericht door Salla Luhtasela en Wesley Walters. Het duo heeft interesse in functionele, ingetogen vormen die de tactiele kwaliteiten van elk materiaal benadrukken, zelfs in het productieproces. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Aalto University School of Arts, Design and Architecture en hebben samengewerkt aan een breed scala aan professionele projecten.

De terracotta versie is gemaakt van terracotta. De off-white versie is gemaakt van aardewerk. Beide zijn van binnen geglazuurd en van buiten ruw afgewerkt. 

Meer informatie:
Muuto
www.muuto.com 

Publicatiedatum: