Te zien van 6 tot en met 11 september op IFA in Berlijn

Samsung lanceert nieuwe koelkast

Samsung zal zijn nieuwe Bespoke-assortiment koelkasten, evenals een nieuwe premium ingebouwde collectie onthullen, tijdens de komende IFA-tentoonstelling, die op 6-11 september 2019 in Berlijn plaatsvindt.

Met het nieuwe assortiment koelkasten op maat kunnen consumenten hun keuken in een "op maat gemaakte" stijl inrichten, waarbij de producten vrijstaand of in een nis passen. Het assortiment biedt drie verschillende soorten, van koelkasten en vriezers met één deur tot koelkasten in klassieke stijl.

Samsung meldt dat het volgend jaar ook een nieuwe premium ingebouwde keukencollectie voor Europa voorbereidt met een oven, in de kap geïntegreerde inductie, vaatwasser en koelkast. Het eerste product in de collectie, de Dual Cook-stoomoven, wordt onthuld op IFA.

"Europese consumenten hebben een voorkeur voor inbouwkeukens en willen de identiteit van het gezin en hun persoonlijke smaak weerspiegelen in hun interieurontwerp", aldus senior president Harry Choi van Samsung Electronics. "We zijn verheugd om te zien hoe de nieuwe levensstijlinnovaties van Samsung van kwaliteitsvol vakmanschap en innovaties zoals de Bespoke voldoen aan de unieke behoeften van elk huishouden."

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven