Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opvallende horecagelegenheid in de Houthavens van Amsterdam

TWO-O creëert eyecatchers voor nieuwe hotspot

Karaat is de nieuwste hotspot in de Houthavens van Amsterdam. Het is een restaurant & bar, bakkerij en brasserie – de plaats om te connecten of te disconnecten – met een uniek interieur.
Speciaal voor deze nieuwe horecagelegenheid in de Houthavens heeft TWO-O de eyecatchers van het interieur op maat gemaakt. ''De one-of-a-kind ontwerpen met unieke vormen en materialen daagden ons uit toe te werken naar een hoger niveau van moderne vakmanschap.''



TWO-O heeft in korte tijd de productie en installatie gerealiseerd van o.a. barren en meubels in het restaurant & bar etablissement. De unieke vormen met uitdagende materialen van het interieurconcept (bureau Binnenbrand), spraken ons aan en daagde ons uit in onze moderne werkwijze. Het interieur straalt evenwicht en eenheid uit en toont karakter met zijn stalen constructies, massief eiken- en marmeren meubels en barren ingelegd met messing.



''Het ontwerp met een uitdagend design heeft ons tot het uiterste gedreven en levert vervolgens een prachtig resultaat op. Voor de productie hebben onze specialiteiten zoals hout- en metaalbewerking optimaal gebruik kunnen maken, ondersteund door moderne technologie zoals onze cnc-machine en dit alles vanuit onze werkplaats in Amsterdam. Ook de installatie van alle door ons geproduceerde onderdelen zoals barren met verbrand hout en marmer, stalen frames met neon verlichting, glazenframes en tafels hebben wij voor onze rekening genomen.''

Meer informatie:
TWO-O
www.two-o.com 

Publicatiedatum: