Nieuwe agent Gemeo voor Nederland en Wallonië

Gemeo Kitchenware heeft per 1 augustus een nieuwe agent voor Nederland en Wallonië aangesteld. Het team van Stas Home Déco, onder leiding van Indra Stas, is het nieuwe aanspreekpunt.

Naast Gemeo is Stas Home Déco ook agent voor de merken Fabryk Design, Lyon Béton, NAV Scandinavia en Epos of Sweden in Nederland. Voor België en Luxemburg voeren zij daarnaast Dyreskinn, Plaank en de juwelenmerken Eufrasia Jewels en State of Brands. Gemeo is producent van aardewerk en bestek, en sinds 2016 actief in Nederland. Het jonge Belgische merk levert ‘stijlvol en kwalitatief tableware aan een goed betaalbare prijs zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd van een mooi bord.’ Hun assortiment kan zowel in privé als voor horeca gebruikt worden.

De naam Gemeo is afkomstig uit het Portugees wat tweeling betekent. Jeroen en Pieter Gysels hebben een uitgesproken passie voor koken, waarbij ook de presentatie van gerechten voor hun steeds belangrijker werd. Als industrieel ingenieurs weten zij als geen ander productieprocessen te evalueren met als doel de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden tegen een zo laag mogelijke prijs.

De huidige en nieuwe aardewerk servies collectie en bijpassend bestek en accessoires zullen dit jaar door Gemeo en Stas Home Déco gepresenteerd worden tijdens de Trendz Vakbeurzen op 25, 26 en 27 augustus in Gorinchem.

Meer informatie:
Gemeo - Stas Home Déco  
Tel: 0031 85 0606231
info@stashomedeco.nl 
www.stashomedeco.nl
www.gemeo.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven