Projecten kunnen nog ingezonden worden tot 30 augustus

Juryleden ARC19 Interieur Award bekend

De juryleden van de ARC19 Award zijn bekendgemaakt. De prijs  wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Het doel van ARC19 Interieur is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline. 

De juryleden zijn: Christine van Gemert, Hermien Beumer, Jan Raes en Afke Laarakker (secretaris) nemen zitting in de jury voor de ARC19 Interieur Award. Zij beoordelen straks alle inzendingen voor deze prijs. Dat meldt de Architect

Christine van Gemert heeft haar eigen studio van Gemert en is gespecialiseerd in interieurarchitectuur met diverse samenwerkingsverbanden. 

Hermien Beumer is al geruime tijd werkzaam bij een High Tech bedrijf en is daar verantwoordelijk als concept ontwikkelaar voor het creëren van inspirerende en innovatieve werkomgevingen.  

Jan Raes is Duurzaamheidsadviseur bij ABN AMRO Corporate Strategy & Sustainability. 

Afke Laarakker werkt sinds 2018 als vakredacteur bij de Architect.

Bij de beoordeling let de jury op opgave, aanpak en samenwerking met andere disciplines en eindresultaat. In aanmerking voor de prijs komen in Nederland of België gerealiseerde interieurprojecten, die optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de gebruikers.

Ook een project insturen? Klik hier om mee te doen. 

Meer informatie:
ARC19 Award
www.arc-awards.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven