"Het is een beleving van A tot Z, een ervaring om u tegen te zeggen"

Dôme Deco richt pop-up restaurant op drijvend vlot in

Het interieurmerk Dôme Deco heeft onlangs opnieuw meegewerkt aan een project als interieurpartner. Het pop-up restaurant Dinner on the Lake in Dilsen-Stokkem is volledig ondergedompeld in de Cosmopolitan Lifestyle van Dôme Deco.
'Urban jungle chique', zo beschrijft Jeremy Buyle, co-founder Dinner on the Lake (DOTL), de stijl waar het interieurmerk rond moest werken. Het team van Dôme Deco tekende een interieur uit wat volledig past bij het concept. Jeremy: “Dôme Deco straalt klasse en elegantie uit. Met een zeer warm gevoel en accenten.”

Britta Cerneels, interieurarchitecte bij Dôme Deco vertelt: “Het resultaat is top. Dôme Deco presenteert zich op een unieke manier met dit concept ‘Dinner on the Lake’. Het combineren van de identiteit van DOTL met die van Dôme Deco is voor ons exact het soort uitdaging waar wij van houden en heeft geleid tot de perfecte combinatie. Zo laten we weer blijken dat Dôme Deco voor elk project een totaalinterieur oplossing heeft.”

Jeremy Buyle vertelt: “Toen ik Stefan Verheyen (directeur Dôme Deco) ontmoette, was er direct een klik. De zin om samen te werken was enorm aanwezig. Ook in de toekomst wensen wij DOTL uit te rollen met Dôme Deco als interieur partner. Ik ben dus uitermate tevreden van de kwaliteit, de service, de opvolging en de toekomstplannen. Daarnaast heb ik ook alleen maar goede reacties gehad op het interieur.”

Het luxueuze vlot bestaat uit twee verdiepingen. De bovenste verdieping is de loungeruimte, hier worden de gasten ontvangen met een aperitief. Dôme Deco zorgde voor het lounge gevoel verschillende soorten zitruimtes te creëren wat een relaxed gevoel geeft. Bartafels en stoelen, low-dining tafels met bijpassende stoelen en decoratie.

Beneden in het restaurant heeft Dôme Deco de kleuren goudgeel, terracotta en bruin gecombineerd aansluitend aan de opdracht. De kleuren werden gebruikt in de stoelen, decoratie, verlichting en placemats. De populaire Marais bistro-tafels zorgen voor de nodige comfortabele eetruimte voor twee personen.

"Dinner on the Lake zorgt voor een top keuken en Dôme Deco voor een top interieur. Het is een hele beleving van A tot Z, een ervaring om u tegen te zeggen", vertelt een woordvoerder van Dinner On The Lake.

Tot eind september is het pop-up restaurant op een drijvend vlot nog te bezoeken.

Meer informatie:
Dôme Deco
Meerkensstraat 42
3650 Dilsen-Stokkem
info@domedeco.com
www.domedeco.com
www.dinneronthelake.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven