Presentaties, lezingen en een unieke expositie

Woonindustrie maakt zich op voor de vakbeurs

Tijdens de Najaarsvakbeurs die in september in De Woonindustrie te Nieuwegein wordt gehouden, worden de mooiste collecties op het gebied van interieur en lifestyle getoond. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door presentaties, lezingen en een unieke expositie.

Het team van De Woonindustrie geeft alvast een sneak preview van het voorlopige programma. De vakbeurs wordt gehouden van 1 tot en met 4 september.

Expositie
4e-jaars studenten van Bouw & Interieur College ROC Midden Nederland, Nieuwegein, hebben speciaal voor het DWI-event een expositie van werkstukken samengesteld.

Presentatie Pinterest 
Vakbezoekers kunnen op 2 september een presentatie bijwonen over Pinterest. Pinterest heeft zich enorm ontwikkeld en is uitgegroeid tot een onmisbare tool voor bedrijven. De presentatie wordt gegeven door Pinterest-expert Jody Hoogendoorn van Pinacademie.nl, die de mogelijkheden en kansen van Pinterest toelicht aan de hand van basisprincipes en veel praktijkvoorbeelden. 
 
Innovatieve tool
Virtual Builders heeft een nieuwe, baanbrekende online tool ontwikkeld om de conversie te verhogen c.q. het aankoopgedrag te stimuleren. Met deze innovatieve software kan een retailer, interieurontwerper of architect de klant professioneel interieuradvies bieden in een imponerende setting. Arne Lubbers, 3D-artiest en eigenaar van Virtual Builders, is van 2 tot en met 4 september aanwezig met een stand in het Atrium. 

Dutch Design Dock
De Najaarsvakbeurs kan gecombineerd worden met een bezoek op 1, 2 of 3 september aan de derde editie van Dutch Design Dock in de naastgelegen Beursfabriek. Merken van nationale en internationale bodem tonen hun mooiste, meest actuele en exclusieve collecties. Hier zijn de allernieuwste designmeubels, ontworpen door topdesigners, te vinden.

Nieuwe exposanten
Dit zijn de nieuwe partners; ook zij presenteren binnenkort hun collecties bij De Woonindustrie: Candia, EOL, Hasena The Dream Factory, Key West Bedding, Polypreen, TEKVOR Care Nederland, The Brandbox en Vroomshoop Meubelen.


 
Breakfast in bed
Op maandag 2 en dinsdag 3 september kunnen bezoekers, onder het genot van een heerlijk ontbijt op de afdeling Slapen, alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van slapen ontdekken van 8.30 tot 10.30 uur.

De DWI Najaarsvakbeurs vindt plaats op: zondag 1 september van 10-18 uur, maandag 2 september van 10-20 uur en dinsdag 3- en woensdag 4 september van 10-18 uur.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl
www.dutchdesigndock.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven