Voor Entrepreneur Of The Year 2019

Oprichtster meubel- en accessoiremerk genomineerd

Femke Furnée, eigenaar en oprichter van meubel- en accessoiremerk FEST is genomineerd als ‘EY Emerging Entrepreneur Of The Year 2019’. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest veelbelovende, snelgroeiende en innovatieve ondernemer met een bedrijf dat minder dan tien jaar bestaat. Femke Furnée startte FEST in 2013 en heeft het in zes jaar tijd uitgebouwd tot een gevestigd merk met een eigen collectie meubel- en woonaccessoires. 


Femke Furnée  (Foto Viva)

FEST werd in 2013 opgericht door Femke Furnee vanuit een persoonlijke behoefte naar origineel en betaalbaar design. Femke: “Ik zocht mooi design voor een goede prijs, maar kwam erachter dat dit niet gemakkelijk te vinden is. Aan de ene kant heb je het massa-aanbod van de woonboulevards, aan de andere kant de voor mij onbetaalbare high-end designmerken. Ik besloot in het gat daartussen te springen.” In zes jaar tijd heeft Femke FEST weten uit te bouwen tot een gevestigde naam in de interieurbranche. Naast meer dan 200 verkooppunten over de hele wereld, levert het merk ook aan architecten en projectinrichters voor het inrichten van hotels, restaurants en kantoren. Daarnaast verkoopt FEST rechtstreeks aan de consument via een eigen webshop en twee fysieke winkels - in Amsterdam en Utrecht.

De FEST collectie bestaat uit meubelen en accessoires die worden ontworpen door het eigen designteam, aangevuld door gastontwerpers uit binnen- en buitenland. De meubelcollectie wordt volledig in Europa geproduceerd, de meerderheid daarvan zelfs in Nederland. Het FEST team valt middenin de eigen doelgroep en daardoor snappen ze als geen ander waar hun klanten behoefte aan hebben.Ondernemers op een voetstuk zetten
Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door EY wereldwijd in ruim zestig landen georganiseerd en in Nederland al sinds 1995. Dit programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Verkiezing
De in totaal 16 genomineerde ondernemers presenteren zich op 4 september aan een onafhankelijke jury. Deze jury kiest de finalisten uit. Op 2 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. Naast de Entrepreneur Of The Year en de Emerging Entrepreneur Of The Year reikt EY op die avond ook de EY Family Business Legacy Award uit.

Meer informatie:
FEST
sales@festamsterdam.com 
www.festamsterdam.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven