Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gevolg van langdurige relatie tussen de families

Nieuwe Minotti Studio geopend bij Co v/d Horst

Op 13 juni is de nieuwe Minotti Studio bij Co van der Horst in Amstelveen geopend. Deze bijzondere samenwerking is het gevolg van de langdurige relatie die families Minotti en Van der Horst met elkaar hebben. Beide families delen een toewijding voor hedendaagse interieur die is gebaseerd op passie en het elkaar vinden in
authenticiteit en originaliteit.



Bij Co van der Horst in Amstelveen bevindt deze nieuwe Minotti Studio zich op één niveau, met een oppervlakte van 200m². Een presentatie die niet alleen een synergetische dialoog is tussen de Minotti-stijl en de decoratieve code die de Nederlandse partner onderscheidt, maar die ook de internationale geest van een luxe penthouse uitstraalt. De ruime presentatie die in samenspraak is ontworpen door de creatieve afdeling van Minotti HQ en Co van der Horst, toont een ontwerpconcept dat de compromisloze visie van Minotti perfect vertaalt, zowel in de residentiële als in de horecasector.
Dankzij de uitnodigende architectuur en de doordachte aandacht voor details - zichtbaar in elk aspect van interieurdecoratie - biedt deze Minotti Studio de bezoekers een uitermate boeiende ervaring van het merk door een dynamisch samenspel van vormen, kleuren en verfijnde materialen.



Eenmaal binnen worden de gasten verwelkomd in een verfijnde elegante gastvrije omgeving, gekenmerkt door een essentiële stijl die een kosmopolitische sfeer uitademt. De witte plafonds, een warme visgraatvloer, plus de originele en gearticuleerde configuratie van het Granville-zitsysteem, springen in het oog en komen feilloos overeen met een selectie van aanvullende zitplaatsen en accessoires.
De grote zwarte architecturale kaders begrenzen vervolgens de ruimtes en dagen gasten uit om de aangrenzende presentaties verder te verkennen. Deze worden namelijk gekenmerkt door een meer residentiële en warmere sfeer, waardoor je je eerder in een echt huis waant dan een showroom. Ook hier is gebruik gemaakt van verschillende materialen, kleuren en verfijnde afwerkingen. De twee openhaarden zijn geschetst in een unieke grafische “tatami” stijl.
Zij vormen de perfecte achtergrond voor het hosten van de meest onderscheidende stukken van de Minotti-collecties.

Meer informatie:
Co van der Horst & Minotti
www.covanderhorst.nl 

Publicatiedatum: