Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VANMOKUM ontwerpt eigen producten en distribueert voor andere designmerken

''Wij zijn een team van productverslaafden en designliefhebbers''

Vanuit hun studio in Amsterdam ontwerpt, ontwikkelt en bewondert VANMOKUM mooie en unieke producten. Het bedrijf is eigenaar van de merken LEFF amsterdam, Graypants, Droog, Frama, Soundskins en Huygens. Elk merk dat ze representeren heeft een verschillende stijl en verhaal. Naast dat ze eigenaar zijn van een aantal merken, zijn ze ook distributeur (importeur) van verschillende andere designmerken als Seletti, NLXL, AyIlluminate en nog veel meer. Dit houdt in dat het salesteam de PR en de volledige distributie verzorgt. Het bedrijf verkoopt aan hoogstaande design- en interieurwinkels, museumwinkels, warenhuizen en verschillende project klanten zoals hotels, clubs en restaurants. Alle distributie verzorgen ze vanuit hun magazijn in Almere.



Stadler Form, Ventilator Tim
De Tim van Stadler Form is een tafelventilator die waar je maar wilt gebruikt kan worden, op het bureau, in de slaapkamer, op de patio, tijdens het kamperen of zelfs op het strand. De ventilator werkt 24 uur lang op lage snelheid. De snelheid van de ventilator varieert van lichte bries tot wind en de ventilatorring kan gedraaid worden naar de perfecte hoek.
Wordt geleverd met oplader en USB kabel. De voet kan worden verwijderd zodat de ventilator gemakkelijk mee te nemen is. Beschikbaar in drie kleuren: wit, zwart en chili red. 


Ventilator Tim

DROOG design, Shadylace
Ken je dat gevoel van onder een boom zitten tijdens een zonnige dag, waarbij je geniet van de schaduw die het brengt? Precies met dat gevoel ontwierp Chris Kabel de Shadylace voor DROOG Design. De Shadylace biedt op een natuurlijke manier schaduw. De parasol blokkeert het zonlicht niet volledig, zodat er een klein beetje zon door de schaduw komt. Hierdoor lijkt het eerder alsof je onder een boom zit, dan onder een parasol. Met bovenop een vogeltje.


Shadylace parasol. 

Graypants, Roest 
De Roest collectie van Graypants buigt de norm met zijn onpretentieuze simpelheid. Voor Graypants' eerste design collaboratie besloten ze samen te werken met de Nederlandse ontwerper VanJoost. Deze samenwerking brengt de unieke kijk van Graypants op natuur en materiaal naar voren. Door het combineren van deze twee aspecten waren ze in staat een bijzondere esthetiek te creeëren, die de verlichtingswereld weer een stapje verder brengt.


Graypants, Roest

Naast interieurartikelen biedt het bedrijf ook horloges aan, geïnspireerd op schetsen van ontwerper Piet Hein Eek. 

Meer informatie:
VANMOKUM
info@vanmokum.com 
www.vanmokum.com