Bad middenin de woonkamer als verborgen parel

Woning in Amsterdam maakt de tongen los

In Amsterdam staat een woning van een voormalig klooster te koop dat de tongen los maakt op Twitter, meldt Algemeen Dagblad. De woning wordt door de makelaar omschreven als een ‘verborgen parel’. Rust, ruimte en privacy worden genoemd als kenmerken van de woning, maar dat er midden in de woonkamer een bad staat, verstopt in een nis achter gordijntjes, leidt tot hilariteit op Twitter. Want met een bad in de woonkamer is er vrij weinig privacy. 

"Handig voor feestjes’’, schrijft iemand. "Wanneer je heel graag in bad gaat maar niets van de gezelligheid in de woon-/eetkamer wil missen’’, schrijft een ander of "Het bad volgooien met ijsblokjes en daar je drankjes in koud zetten.’’  
Het ligbad staat in de woonkamer, de wanden rondom het ligbad zijn betegeld met stickers met dolfijnen. Ook ligt er een kleed op de grond zodat je na het badderen niet uitglijdt over de tegels. De makelaar noemt de woning een perfect gezinshuis: "Mocht je je even in rust in bad willen terugtrekken, dan kan je de roze gordijntjes gebruiken om het ligbad af te sluiten".


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.