Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frieschen ontwikkelt met Thomas Fabriek matras met massage-unit

Gemasseerd worden door een echte Fries

Frieschen, beddenmaker uit Friesland, heeft samen met Thomas Fabriek een matras met ingebouwde massage-unit op de markt gebracht. Jelco Sijtsema van Frieschen vertelt: "Frieschen is een echt Fries product, onze matrassen en boxsprings, waar de massage-unit ingebouwd kan worden zijn volledig met de hand en in Friesland geproduceerd. Gebaseerd op het Scandinavisch slapen, dat nu zo populair is, maar dan voordeliger. Wij hebben niet zulke hoge marketingkosten als die grote merken." Toch garanderen ze eenzelfde comfort.

De Frieschen massage-matras is 28 centimeter dik. De matras is uitgevoerd in een tijk van Tencel met een duurzaam geproduceerde vezel. De vulling van deze tijk bestaat uit een natuurlijke kunstvezel die wordt gemaakt van houtsnippers van eucalyptusbomen uit speciaal beheerde, duurzame bossen met FSC keurmerk. "Voordeel van deze vezel is het vocht absorberende vermogen. Tencel neemt ruim 50 procent meer vocht op dan katoen", vertelt een woordvoerder.


Ook het lig- en klimaatcomfort is verbetert door het oppervlakteschuim Cooltex, dit bestaat uit een mix van hoog elastische gelkorrels en lucht doorlatend HR-schuim. "Cooltex garandeert een perfecte drukverdeling, door een open celstructuur zorgt het ook voor een optimale ventilatie en samen met de 7-zone pocket vering voor een goede lichaamsondersteuning.Het ingebouwde massagesysteem zit verstopt in het matras. Met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan een massageprogramma naar keuze geselecteerd worden. De duur van een programma is vijftien minuten, hierna schakelt het systeem zichzelf uit", besluit Jelco.  

Meer informatie
Frieschen
Handelswei 6
8501 XJ Joure
info@frieschen.nl
wwww.frieschen.nl

Publicatiedatum: