Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gispen richt Offices for You in tijdens Design Destrict

Van 5 tot en met 7 juni vindt Design District plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam: het vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gispen is sinds kort extra goed vertegenwoordigd op het Van Nelle terrein. Ze hebben de inrichting van Offices For You – een flexibele co-working place- verzorgd. Tijdens Design District kunnen klanten het Gispen team ontmoeten voor een persoonlijke rondleiding langs de concepten en de verschillende ruimtes van deze ‘space to grow’.

Offices For You biedt volledig ingerichte, kant-en-klare kantoren voor grote multinationals. Kleinere werkplekken voor mkb’ers. Flexibele werkplekken voor ondernemers die zelfstandig werken of een inspirerende vergaderlocatie. Op meerdere locaties in Nederland met goede koffie en snelle wifi. 
 
Ook INSIDE/INSIDE is aanwezig op Design District. Gispen is founding partner van INSIDE/INSIDE en werkt mee aan ontwikkeling en onderhoud van dit platform. Odette Ex, één van de initiatiefnemers van het platform zal een lezing verzorgen over de rol van de ontwerper in de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Laat bij bezoek uw visitekaartje bij Gispen achter. Onder de inzenders wordt een vergaderarrangement bij Offices For You verloot.

Meer informatie:
Gispen
Parallelweg 23
4104 AZ Culemborg
Info@gispen.nl
www.gispen.com

Publicatiedatum: