Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Binnenkijken bij de bekende Hollywood actrice

Jessica Alba: ''Ik kwam binnen en wist dat dit was wat we zochten''

Wie kent haar niet. De bekende actrice Jessica Alba. Het interieurmagazine en platform Architectural Digest ging bij haar op bezoek en legde het paleis waar ze nu in woont vast.

Alba en Warren ontmoetten elkaar op de set van Fantastic Four in 2004. Ze trouwden en kregen hun eerste dochter, Honor, in 2008.
Een tweede dochter, Haven, werd in 2011 geboren en zoon Hayes kwam op oudejaarsavond 2017 ter wereld.
Het koppel woonde het afgelopen decennium al in een huis in de straat, en waren al op zoek gegaan naar een nieuw huis met meer ruimte en een grote achtertuin stond op hun verlanglijstje. "We wilden een plek om onze kinderen te zien spelen en opgroeien", zegt Alba.


Foto: Stephen Kent Johnson by Architectural Digest 

Ze vonden het huis op de allereerste dag van hun zoektocht. Het was niet officieel vermeld, maar Alba haalde haar makelaar over om te gaan kijken. "Ik kwam binnen en wist binnen 20 minuten, ook al was de stijl van de vorige eigenaren niet onze sfeer, dat dit precies was wat we zochten."

Uiteindelijk duurde de renovatie 18 maanden. Om een ​​meer vloeiende gezinszone te creëren, wijzigde het viertal de oorspronkelijke plattegrond op de begane grond en opende de voormalige familiekamer tot aan de keuken. Tijdens het proces hebben ze een balk verwijderd om meer vierkante meters te krijgen en meer opslagruimte te creëren. En ze installeerden een glazen vouwwand aan de achterkant van het huis die zo de ruimte opende naar het ongelooflijke uitzicht.

Meer foto's en het hele interview:
Architectural Digest


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven