Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Een zitmeubelfabrikant en groothandel in woonaccessoires, kleinmeubelen etc.

De Woonindustrie haalt twee gerenommeerde bedrijven naar Nieuwegein

Een mooi gebouw, 1500 parkeerplaatsen, drie snelwegen die naar Nieuwegein leiden én openbaar vervoer vlak voor de deur. Voor veel ondernemers is De Woonindustrie een prima ontmoetingsplek voor woon- en interieurprofessionals.

Als interieurcentrum wil Jan Hogenkamp (zie foto), die de dagelijkse leiding van De Woonindustrie in handen heeft, zijn klanten optimaal bedienen door zoveel mogelijk zaken te centreren. De commercieel en operationeel manager is dan ook verheugd te melden dat twee gerenommeerde bedrijven vanaf 1 september een showroom in De Woonindustrie krijgen.

Het eerste bedrijf dat de gelederen komt versterken is Molinari Living, volgens Jan een Italiaanse zitmeubelfabrikant dat op hoog niveau haar producten maakt. "Ze hebben ooit eerder bij ons een showroom gehad. Zijn een tijdje weggeweest maar komen nu dus met ingang van september terug naar Nieuwegein. Voor ons een mooie toevoeging."
Molinari heeft een prachtige thuisbasis, zit met de fabriek in het hart van de Italiaanse Alpen. Daar zijn elke dag deskundige ambachtslieden in de weer met het maken van banken en fauteuils van topkwaliteit. Volgens de directie staat elk detail in de producten van Molinari Living voor betrouwbaarheid.
Het bedrijf werd in de jaren tachtig in Tione di Trento opgericht, toen Giorgio Molinari - geholpen door zijn zoon Massimo - startte met het maken van banken van kwaliteitsleer.

Only Natural
Het andere bedrijf dat naar De Woonindustrie komt is Only Natural uit Aalsmeer. "Het verhuist van inkoopcentrum TICA naar ons en verkoopt onder meer kussens, lampen, woonaccessoires, kleinmeubelen, wanddecoratie, windlichten, kleden en plaids", weet Jan te melden.

Only Natural is een internationaal geregistreerde merknaam voor productenlijn gemaakt van natuurlijk, gerecycled papier en andere spannende materialen. Het bedrijf wordt geleid door Ciska Jansen en George Oud. Zij worden ondersteund door een team van enthousiaste medewerkers. Only Natural ontwikkelt collecties voor de retailmarkt, maar levert ook producten op maat.
Ciska Jansen startte het bedrijf met voornamelijk papierproducten in 1983. In die tijd was het fairtrade- en ecologisch denken nieuw. Vandaag de dag zijn ze trouw gebleven aan de  kernwaarden en bieden ze een uitgebreid assortiment van ambachtelijke producten aan. "India is ons tweede thuisland. We maken producten met een verhaal en werken al jaren samen met verschillende producenten."

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl