Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nadruk ligt op rechthoekige dat in het ronde past en niet omgekeerd"

Gira komt met nieuw schakelaarprogramma

Gira komt met een nieuw schakelaarprogramma: Gira Studio. "Dit legt een sterk accent op de wand. Hiermee wil Gira een nieuwe interpretatie aan vormen en functies van de lichtschakelaar geven, bewust en met het oog op actuele trends in de interieurvormgeving", vertelt een woordvoerder van Gira.
De opvallende vormgeving ontstaat doordat ronde vormen met rechthoekige vormen worden gecombineerd. Hierbij ligt de nadruk op het rechthoekige dat in het ronde past en niet omgekeerd.

Het nieuwe programma is geschikt voor inbouw- en opbouwmontage. De opbouwvariant is doelbewust vormgegeven als in het oog springend detail dat op metselwerk, sierbeton en pleisterwerk het beste tot zijn recht komt. De afdekramen bestaan uit zwart glas en wit glas.

In de opbouwvariant is de behuizing van sterk thermoplast alleen verkrijgbaar als éénvoudige versie, in wit glanzend en zwart glanzend. Deze kunnen echter aan veel behuizingen worden gekoppeld. In de inbouwvariant zijn de afdekramen één- tot drievoudig beschikbaar in wit glas en zwart glas.

Meer informatie:
Gira
info@gira.de
www.gira.com

Publicatiedatum: