Nieuwbouw Argenta en ROB: eerste spa grond in

Op het bedrijventerrein Ter Vlucht in Ardooie - naast de E403 - is dinsdag 21 mei de symbolische eerste spadesteek gegeven voor de bouwwerken van een nieuwe productiesite van Argenta en ROB, een bedrijf dat innovatief deurbeslag maakt zoals scharnieren en rails. Onder de slagzin ‘Opening Doors’ starten beide merken er aan de uitbouw van één sterk bedrijf, waar niet alleen de twee productiesites van Louage & Wisselinck samengebracht worden, maar ook het Argenta verkoopmagazijn z’n stek vindt.

Argenta en ROB maken deel uit van de Renson-groep uit Waregem, bekend voor onder meer zonwering en ventilatie. Zij zijn actief internationaal actief in 83, waarbij de focus op Europa ligt. De nieuwbouw vergt een investering van 16 miljoen euro en biedt na ingebruikname werk aan 110 mensen aan de slag.

In het bijzijn van Vlaams minister-president Geert Bourgeois, viceminister-president Hilde Crevits en burgemeester van Ardooie Karlos Callens werd alvast het nieuwe gebouw bewonderd:

Binnenkort meer over dit project via Wonen360.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.