Kastenstudio Zeeland viert vijfjarig bestaan

Ronald v/d Hart: "Al na een half jaar hebben we de oppervlakte van de showroom verdubbeld"

Kastenstudio Zeeland vierde onlangs haar vijfjarig jubileum met een netwerkborrel en open dag in de showroom in Vlissingen. Eigenaar Ronald van der Hart kijkt terug op een geslaagd en drukbezocht weekend: "De netwerkborrel trok aardig wat mensen en ook de open dag werd, vooral in de middag, druk bezocht. Tijdens de open dag was er een kok aanwezig, konden er moodboards gemaakt worden en er waren diverse stands met onder andere bloemen, geurkaarsen en verzorgingsartikelen. Ook werden sessies met interieuradvies gegeven."

Jurian en Ronald van der Hart.

Ronald heeft ruim 25 jaar ervaring in de interieurbranche. Negen jaar geleden begon hij met zijn bedrijf Totaalbouw Zeeland. In 2014 besloot hij zich verder te specialiseren in het leveren van maatwerk kasten en deuren en zo is Kastenstudio Zeeland ontstaan.

Ronald: "In het begin deed ik zaken vanuit de auto met folders en kleurstalen. In 2014 kregen we de mogelijkheid om inpandig bij Logus badkamers en keukens onze showroom te openen. Al na een half jaar hebben we de oppervlakte van de showroom verdubbeld. Wij leveren onder andere schuifwanden, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten en boekenkasten op maat. Deuren van hout, aluminium, staal en glas behoren eveneens tot de mogelijkheden."

"In 2018 openden we Vloerenstudio Zeeland in hetzelfde pand. De vloerenstudio is gespecialiseerd in harde vloeren zoals laminaat, pvc, parket en kurk. We werken met een jong team van zes vaste medewerkers en twee flexibele krachten. Elke werknemer kan de klant adviseren op het gebied van kasten en/of deuren en meer vertellen over het aanbod vloeren.""Ons assortiment sluit goed aan bij het aanbod van onze buren: bouwcenter Logus levert keukens, badkamers en keramische tegels. Als materialen op elkaar afgestemd moeten worden, wat is er dan handiger om de keuze te maken in dezelfde showroom? Kwaliteit, service, korte levertijden en deskundig advies zijn de speerpunten van Kastenstudio én Vloerenstudio Zeeland", besluit Ronald.

Meer informatie:
Kastenstudio Zeeland
info@kastenstudio-zeeland.nl
www.kastenstudio-zeeland.nl

Vloerenstudio Zeeland
info@vloerenstudiozeeland.nl
www.vloerenstudiozeeland.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven