Voor veel bedrijven blijft het lastig om bepaalde vacatures in te vullen

Slaapstudio in Zeist zoekt filiaalhouder met organiserend vermogen

Voor veel bedrijven blijkt het lastig te zijn om bepaalde vacatures in te vullen. Ook in de woon- en interieurbranche is dat het geval. Zo is de Slaapstudio in Zeist (onderdeel van Woonpunt), gespecialiseerd in onder andere Auping, Tempur en andere beddenmerken, al enige tijd op zoek naar een Verkoopadviseur Slapen. Yofa van der Sloot, Executive Managing Director bij Woonpunt, hoopt een nieuwe collega te vinden met organiserend vermogen.


Het is een bekend verschijnsel dat ondernemend Nederland moeite heeft om geschikte kandidaten te vinden voor vacatures. Bij de Slaapstudio is men nu op zoek naar en filiaalhouder met organiserende vermogen. "We zoeken een ervaren allround verkoper die meer wil en kan met betrekking tot het zelfstandig draaien van een hele winkel, het opzetten en organiseren van ons nieuw concept. Kortom een echte doener met creatieve kwaliteiten", geeft Yofa aan.

In de sfeervolle slaapstudio van Woonpunt kunnen klanten uitgebreid matrassen en bedbodems testen. Naast een collectie boxsprings en ledikanten heeft de zaak ook een assortiment matrassen en bedbodems. Topkwaliteit, duurzaamheid, ventilatie en comfort zijn de basiselementen van genoemde collectie. Een uitstekende service heeft de Slaapstudio hoog in het vaandel staan. Verder verkoopt men ook dekbedden en kussens.

Voor de invulling van de vacature wordt gezocht naar een ervaren, professionele slaapadviseur die klanten advies op maat geeft. Andere taken zijn het bezoeken van beurzen, het invoeren van orders en bestellingen plaatsen, meedenken over het assortiment en de inkoop. "De nieuwe man of vrouw moet aantoonbare ervaring en referenties hebben. Daarnaast krijgt hij of zij de vrije hand in het invullen van een nieuw slaapconcept", laat Yofa weten.

Alles over deze uitdagende baan is hier terug te vinden.

Meer informatie:
WOONPUNT Slaapstudio
Steynlaan 96
3701EJ ZEIST
Tel: 030-6925550
info@woonpunt.com
www.woonpunt.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven