Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
51 teamleden van Auping trappen ALS de wereld uit

Met nog 40 dagen te gaan is er al 72.000 euro opgehaald

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS. Tour du ALS streeft ernaar om voor de gemiddeld 1500 patiënten in Nederland jaarlijks maximaal 1500 deelnemers te genereren die ieder € 1500 bijeenbrengen. 

Ook werknemers van Auping doen hieraan mee. Maar liefst 179 vrijwilligers hebben zich aangemeld. Op 29 mei gaan uiteindelijk 51 teamleden de Mont Ventoux beklimmen. "Help ons onze droom te realiseren en doneer!", wordt een ieder opgeroepen. Die oproep is niet aan dovemansoren gericht, want met nog ruim 40 dagen van geldinzameling te gaan was er donderdagochtend 18 april al zo'n 72.000 euro gedoneerd door 867 donateurs! Dus het streefbedrag van een ton zal geen probleem worden.

Ook een leuke donatie doen? Meer informatie: www.tourduals.nl