Lamp roept herinneringen op aan baddertijd in vroeger tijden

Nieuw label: Duck Duck by Goodnight Light

Goodnight Light komt met een nieuwe merk op de markt: Duck Duck by Goodnight Light. De Duck Duck lamp is ontworpen door Marke Newton en geïnspireerd op de iconische rubberen badeend.
De grote variant badeend als LED lamp is leuk voor kids én voor volwassenen, omdat dit herinneringen oproept van de baddertijd van vroeger. De verlichting is verkrijgbaar in een XL afmeting in de kleuren geel en wit en later deze maand ook in een S variant. De focus wordt gelegd op LED lampen die geschikt zijn voor buiten. 

Duck Duck is meer dan alleen vloerverlichting. De lamp is ontworpen om vaak te gebruiken, uitgerust met een oplader met USB kabel en een poweradapter met EU plug type C. Doordat de lamp draadloos is, kan deze mee naar buiten worden genomen en zelfs in het zwembad of vijver gebruikt worden. De lamp heeft een IPX8 rating, dat ervoor zorgt dat de lamp waterproof is. Met de bijbehorende afstandbediening kan het licht aangepast worden in felheid en in kleur.

Goodnight Light is een in Barcelona gevestigde ontwerpstudio die met de hand gemaakte lampen produceert die geschikt zijn voor elk interieur. E-Brands+ vertegenwoordigd het label in Nederland. 

Meer informatie:
Goodnight Light
contact@goodnightlight.fr
www.goodnightlight.eu

E-Brands+
info@e-brands.nl
www.e-brands.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.