FOTOREPORTAGE

Succesvolle eerste editie The Art of Living Event

"Het is heel goed verlopen, we zijn super tevreden", laat Mike Thijsen desgevraagd namens de organisatie van het The Art of Living Event weten. Van donderdagavond 28 tot en met zondag 31 maart werd in het gebouw van Autotron de allereerste editie gehouden. Terwijl Mike maandagochtend druk bezig is met het afbouwen van de woonbeurs, vertelt hij tussen de bedrijven door dat de standhouders erg tevreden zijn. "We hebben de nodige complimenten gekregen, zowel over het verloop van het event als de sfeer.
Qua aantal bezoekers zijn we eveneens tevreden: we hadden gerekend op minimaal 5000 en gehoopt op 10.000. We zijn ergens tussenin geëindigd. Dus dat is mooi. Het precieze aantal is nog niet bekend. Wel bekend is dat er sowieso een tweede editie komt. We krijgen nu al verzoeken van standhouders die graag een plek in 2020 willen reserveren", geeft Mike aan.


Bekijk hier de hele fotoreportage.

Donderdagavond 28 maart startte onder grote belangstelling het eerste The Art of Living Event. In Autotron Rosmalen waren vele honderden bezoekers samengekomen om de feestelijke openingsavond bij te wonen. De vrijdag, zaterdag en zondag erna trok het event enkele duizenden bezoekers.
Er was ruime aandacht voor luxe keukens, trappen, vloeren, domotica, beeld & geluid, wand- en vloerafwerking, raamdecoratie, badkamer, deurklinken, bedden, personen- en autolift, verlichting, wellness, fitnessapparatuur etc. Daarnaast galerieën met foto-, schilders- en beeldende kunst. Op het bordes was over de volle breedte van de hal een The Art of Living Gallery met 15 topkunstenaars.

De vrijdag was bestemd voor de woonprofessional, de overige twee  dagen voor consumenten. Tijdens het event waren diverse sprekers aanwezig die masterclasses verzorgden, waaronder Erik Kant, Marco van Veldhuizen, Marcel Wolterinck, Linda Lagrand, Chantal Peters en Arjan Arts van C’avante Interior & Design. Deze hadden betrekking op architectuur, bouwen, interieur en tuinen.

Vooruitblikkend naar 2020, geeft Mike aan dat er een aantal dingen aangepast zullen worden. "We moeten het event nog evalueren, maar ik verwacht dat de aanvangs- en sluitingstijden aangepast zullen worden. Dat we de laatste twee uren op de vrijdag en zaterdag naar voren halen, dus dat de beurs eerder begint en vroeger in de avond stopt. Ik verwacht van 11.00 tot 19.00 uur.
Ook zullen we het nog hebben over het niveau dat er stond. Verder hebben we verschillende verzoeken van designers gekregen, die zullen we ook meenemen", laat Mike weten.

Bekijk hier de fotoreportage.

Meer informatie:
The Art of Living
www.theartofliving.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven