Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwbouw Estetica Bouw & Interieur voor eigen bedrijf en 9 andere

Melissa Tabbers: "Wij ontwerpen en realiseren alles dat met interieur te maken heeft"

Estetica Bouw & Interieur gaat verhuizen, van de Ronde Tocht 7b in Zaandam naar een bedrijfsverzamelgebouw aan Vaalmuiden 25 in Amsterdam dat ze zelf ontwikkeld hebben en ook in eigen beheer bouwen. “We komen nu ruimte te kort. Het nieuwe onderkomen biedt veel betere faciliteiten en is representatiever voor ons bedrijf”, legt Melissa Tabbers uit. Zij staat samen met haar partner en collega Gökhan Çiftci aan het roer van Estetica Bouw & Interieur.

Het nieuwe bedrijfspand van Estetica Bouw & Interieur is gelegen op een zichtlocatie aan de A5. De afbouwwerkzaamheden zijn reeds gestart, zodat het over enkele maanden in gebruik kan worden genomen.
‘FKG architecten aan de zaan’ uit Koog aan de Zaan heeft het verzamelgebouw ontworpen. In totaal is er straks ruimte voor tien bedrijfsunits met kantoorruimte. Eigenaar en verhuurder Estetica zal daar zelf ook een bedrijfsunit in gebruik gaan nemen. “Binnenkort start het verhuurtraject en worden er ruimtes beschikbaar gesteld variërend tussen 140 en 800 m2”, legt Melissa uit. “De ruimtes zijn flexibel in te delen.”

De bedrijfsnaam Estetica Bouw & Interieur is ooit bedacht voor Melissa. “Gökhan had me gevraagd en uitgedaagd om een naam te verzinnen met daarin de combinatie architect en aannemer. Ik was als ontwerper in een grotere organisatie bezig en had daar frustraties, omdat het alleen maar om presteren ging (zoveel mogelijk verkopen) terwijl ik de prioriteit altijd legde in de vormgeving, het esthetische.
Gökhan had een onderaannemersbedrijf waarin hij 12 man had lopen. Hij vond het niet leuk om onder hoge druk onder een grotere aannemer te werken. De frustratie van Gökhan bracht hem op het idee om mij te vragen om samen met hem te gaan ondernemen. Dat vond ik een goed idee, waarna ik mijn ontslag heb genomen. Zo is de naam Estetica Bouw & Interieur ontstaan en het concept van onze boetiekonderneming. Wij ontwerpen en realiseren vanuit ons concept alles dat met interieur te maken heeft, waarbij de nadruk ligt op exclusiviteit”, legt Melissa uit.

“Wat ons uniek maakt is dat onze klanten vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering profiteren van de expertise van bouwkundige Gökhan en van mij als interieurarchitect.”
Deze combinatie zorgt ervoor dat interieurarchitect Melissa tijdens het ontwerpen constant bouwkundig feedback krijgt van Gökhan en de uitvoering esthetische begeleiding krijgt. 

“Zo zorgen we er voor dat al onze projecten een esthetische, technische en functionele eenheid vormen. Buiten onze werkwijze realiseren wij één project per keer, dat onze merkwaarde ‘exclusiviteit’ benadrukt en waardoor onze klanten verzekerd zijn van onze maximale inzet en aandacht”, aldus Melissa, die voor haar bedrijf ook regelmatig een beroep doet op ontwerpers.
Estetica werk overigens zowel voor particulieren als bedrijven.

Meer informatie:
ESTETICA Bouw & Interieur BV
Ronde Tocht 7B
1507 CC Zaandam
info@estetica-ontwerpt.nl
www.estetica-ontwerpt.nl