Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij zien hierin een win-winsituatie"

Beter Bed gaat nu ook Tempur verkopen

Beter Bed gaat met ingang van april het matrassenmerk Tempur verkopen. "De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om zowel ons assortiment als onze interne organisatie en serviceverlening te optimaliseren", legt managing director Marcel Hoogendoorn van Tempur uit.

"Onze klanten spreken inmiddels vol lof over het vernieuwde Tempur en de groei in aandacht en omzet die men het afgelopen jaar heeft gerealiseerd. Door deze groei zijn ook de aanvragen voor eventuele samenwerkingen toegenomen. Daardoor hebben we al veel nieuwe retailers mogen verwelkomen, waaronder Beter Bed", geeft Marcel Hoogendoorn aan.

"Door de samenwerking met deze nieuwe retailers en Beter Bed zal Tempur aankomend jaar onze investering in ons merk aanzienlijk kunnen vergroten en nadrukkelijker aanwezig zijn in de media middels TV campagnes. Wij kijken er naar uit om onze aanwezigheid in de markt te gaan versterken en zien hierin een win-winsituatie voor iedereen die bij het merk Tempur betrokken is", aldus Marcel Hoogendoorn van Tempur.

Meer informatie:
Tempur
klantenservice@tempur.nl
www.tempur.com

Beter Bed
info@beterbed.nl
www.beterbed.nl