Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Meghan houdt van de shabby-chic stijl''

Zo gaat het huis van prins Harry en Meghan Markle eruit zien

Het koninklijke koppel is zich druk aan het voorbereiden op de komst van hun eerste kindje, maar ook op hun nieuwe huis. Het stel zal binnenkort verhuizen naar Frogmore Cottage.

Vanity Fair meldt dat de inrichting van het nieuwe onderkomen wordt gedaan door interieurontwerpster Vicky Charles. Zij heeft eerder gewerkt voor onder andere Clooneys en de Beckhams. Vickey Charles is ontwerpster voor het exclusieve SoHo House. Megan zal naar zeggen ook veel zelf ontwerpen. 

''Meghan heeft hard gewerkt aan het samenstellen van een moodboard met ideeën voor de kinderkamer, met topcamera's, beveiligingsvensters en een geavanceerd stereosysteem. "Ze gaan helemaal uit met de verbouwing van het huis, en omdat Harry van zijn gadgets houdt, zal het erg gaaf zijn. Ze kunnen alles regelen vanaf hun smartphone, "zegt een vriend tegen Vanity Fair.

Meer informatie op Vanity Fair

Publicatiedatum: