Dutch Style brengt de Baroque Collection uit: stijlvolle producten in barokstijl

Dutch Style, importeur en groothandel van homedecorproducten en -accessoires brengt de Baroque Collection op de markt. "Deze bevat stijlvolle en hoogwaardige producten met de unieke barokstijl zoals klanten van Dutch Style gewend zijn", laat woordvoerster Lieke Kuijper weten. 

De collectie laat zich volgens haar het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. "Twee keer per jaar wordt de collectie naar eigen idee en ontwerp vernieuwd en uitgebreid. Door middel van het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland, worden onze ontwerpers geïnspireerd tot het creëren van nieuwe producten. Naast de Baroque stijl zal de collectie worden uitgebreid met Vintage en Brocante artikelen", geeft ze aan.

B2B-webshop
In de B2B webshop van Dutch Style kunnen winkeliers e.d. 24/7 shoppen en de collectie online bekijken. "Alle artikelen in de webshop zijn op voorraad en direct leverbaar. De webshop wordt wekelijks gevuld met nieuwe artikelen."
Voor beschikbaarheid van de collectie en voor inspiratie verwijst het bedrijf naar www.dutchstyle.eu

Klant worden
Om toegang te krijgen tot de webshop moet een online account worden aangemaakt. Nadat een formulier op de website is ingevuld, worden de gegevens handmatig gevalideerd. Binnen 48 uur ontvangt de aanmelder een inlogcode om online te bestellen. 

Showroom
Natuurlijk zijn belangstellenden ook van harte welkom in de ruime en fraai gedecoreerde showroom om de volledige Baroque Collection op het gemakje te kunnen bekijken en eventueel gelijk een bestelling te plaatsen. De showroom in Noordwijkerhout is op afspraak te bezoeken.

Meer informatie:
Dutch Style BV
De Vlashoven 39a
2211 WL Noordwijkerhout
+31 20 705 96 33
www.dutchstyle.eu
info@dutchstyle.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven