Indra Stas van Stas Home Déco:

''NAV Scandinavia dealers gezocht; bedoeld voor passievolle interieurondernemers''

Stas Home Déco, agentuur voor Home & Lifestyle in de Benelux, introduceert het nieuwe Scandinavische designmerk NAV Scandinavia. "De unieke ontwerpen van dit merk zijn geïnspireerd door de wereld en interpreteren nieuwe indrukken in Scandinavische design-expressies, geworteld in hun eenvoudige, strakke en functionele design erfgoed", legt Indra Stas van Stas Home Déco uit. Haar bedrijf heeft ze eind 2016 opgericht. Ze is dus agent. In die hoedanigheid vertegenwoordigt ze een aantal merken. Voor NAV Scandinavia is ze nu op zoek naar wederverkopers die de producten van dit merk aan de man willen brengen. "Dealers kunnen vrij eenvoudig instappen, het merk is extreem laagdrempelig", geeft ze aan.

Tijdens de vele reizen die de twee Deense oprichters van NAV Scandinavia over de hele wereld brachten, kregen de heren volop inspiratie die ze gecombineerd hebben met hun oorspronkelijke vakkennis van thuis. "Ze creëerden verschillende, bijzondere designobjecten - die in het midden- en hoger segment zitten - voor in huis of kantoor die aansluiten bij het moderne Nordic interieur dat nu populair is en veel in woonbladen te zien is. Maar ze dachten ook hier buiten hun grenzen en creëerden een gevoel bij de producten dat perfect in een luxe interieur past, zodat elke ondernemer en consument zich aangesproken voelt."

Lovende reacties
Tijdens de Ambiente beurs in Frankfurt presenteerde het Deense designhuis hun eerste collectie aan het zakelijke publiek en mocht het vele lovende reacties in ontvangst nemen. "Het volledige concept - van product tot verpakking en marketing - is erg goed ontvangen. Als Stas Home Déco waren we al enige tijd op zoek naar een aanvulling van ons designassortiment op decoratiegebied. Die vonden we in NAV Scandinavia. Als Stas Home Déco nemen we voor de Benelux de opvolging en verkoop op ons."

Doelgroep
"De doelgroep van deze producten zijn liefhebbers van mooie decoratie", vervolgt Indra (zie foto). "Een man of vrouw die midden in het leven staat en weet wat hij of zij wilt, een luxe of strakke smaak heeft en brede interesses op het gebied van fashion en interieur. Ze houden van minimalisme met een kwalitatieve uitstraling.
De leeftijd van deze groep is van 25 tot 75 jaar. Eigenlijk is NAV Scandinavia met het minimalistische design tijdloos", concludeert ze.

Natuur
Het eerste opvallende ontwerp dat de Deense designstudio NAV Scandinavia heeft uitgebracht is de Dragonfly. "Dit ontwerp is geïnspireerd door het natuurlijke evenwicht van de libel. Het is een elegant designobject, een combinatie van ongelooflijk veel detail en een delicate balans. Het stuk is geïnspireerd door een houten speelgoed, gespot door ontwerper Jørgensen tijdens een van zijn reizen in Indonesië. Gefascineerd door de fijne balanspunt, zette hij het lokale ambacht om naar een geraffineerd ontwerp in metaal om een uniek modern design object te creëren", weet Indra.
Het startassortiment van NAV Scandinavia omvat 11 unieke ontwerpen, van fotokaders tot kaarsenhouders en een bureauset. Veelal verkrijgbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen.

Dealers gezocht
Indra vertelt verder dat NAV Scandinavia bedoeld is voor passievolle interieurondernemers die met een goed gevoel voor design hiervoor ruimte willen maken in hun winkel. "Met dit nieuwe Deense designhuis creëren we ruimte voor een unieke decoratie in winkels waar de consument door geprikkeld wordt. Het minimalistische design zorgt ervoor dat NAV Scandinavia een mooie aanvulling voor de betreffende zaak zal zijn."
Stas Home Déco heeft verschillende interessante startpakketten voor de ondernemer en voorziet in mooie marketingtools. Indra: “Als ondernemer ben je altijd op zoek naar toegevoegde waarde, hoog rendement en klanttevredenheid in je bedrijf. Wij geloven dat we dit met NAV Scandinavia aan kunnen bieden.”

Meer informatie:
NAV Scandinavia
Stas Home Déco
T +31 85 0606 231
info@stashomedeco.nl
www.stashomedeco.nl
www.navscandinavia.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven