Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kvadrat slaat de handen ineen met Broeinest

"Met trots mogen wij de meest toonaangevende textielinnovator van de wereld officieel aan onze partners toevoegen; Kvadrat slaat de handen ineen met Broeinest RDAM en zal hier de bijzondere en uitgebreide collectie gaan tonen." Dat meldt Broeinest, een materialenbibliotheek en ontmoetingsplek voor (interieur)architecten en ontwerpers.

In het Zomerhofkwartier in Rotterdam, aan de Zomerhofstraat 71, is Broeinest RDAM te vinden.

"Kvadrat is sinds 1968 dé producent van hedendaags hoogwaardig textiel en textiel gerelateerde producten. De collecties zijn uitermate geschikt voor zowel private als publieke omgevingen. En het mooiste van allemaal; vanaf nu zijn de stofstalen, en snel ook de building components, te bewonderen en te lenen bij ons!", aldus Broeinest, ooit opgericht door Baars & Bloemhoff. Het brengt producenten, merken en materialen samen om zo de (interieur)architect en ontwerper, beter te bedienen, begrijpen en bereiken.

Broeinest biedt een breed scala aan faciliteiten. "We organiseren workshops, lezingen en ontbijtsessies die zowel publiek toegankelijk zijn als op maat worden gemaakt op het gebied van interieur, design en materiaal. We stellen flexwerkplekken, een werkplaats, vergaderkamers en een lasersnijder ter beschikking. Daarnaast kun je bij Broeinest altijd terecht voor materiaaladvies en projectbegeleiding."

Broeinest is sinds januari 2015 gevestigd op het bruisende Strijp-S in Eindhoven en sinds februari 2017 in het hippe ZoHo (Zomerhofkwartier) in Rotterdam.

Meer informatie:
Broeinest
Zomerhofstraat 71
3032 CK Rotterdam
info@broeinest.nl
www.broeinest.nl

Publicatiedatum: