Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Statig pand omgetoverd tot een Parijse bloemenwinkel met B&B

Oud plafond uit historisch Indisch kasteel hangt als wanddecoratie aan de muur

Moodmaker en bloemist Frederiek Van Pamel is een internationaal en gerenommeerd kunstenaar. Hij maakt meesterwerken met bloemen, kleuren, texturen en materialen.

De bloemist heeft een statig pand in de Ezelstraat in hartje Brugge volledig getransformeerd tot een typisch Parijse bloemenwinkel, met oranjerie, kantoorruimte, gezinswoning en een eigen B&B. De kamer is getransformeerd tot een ruimte met extra karakter. De kleuren, texturen en materialen van over de hele wereld zijn mooi gecombineerd met elkaar. 

Bijdrage Woodstoxx 
Woodstoxx, producent en leverancier van parket, houten terras, gevel-en wandbekleding, heeft ook haar bijdrage geleverd aan deze renovatie.

Het bestaande massief parket werd grondig gerestaureerd, opgeschuurd en behandeld met een Charcoal olie voor een intense donkere kleur. Waar nodig werden er planken in ere hersteld of aangevuld met nieuwe.  

De fitnessruimte is meer dan bewonderenswaardig met een stuk oud plafond uit een historisch Indisch kasteel dat als wanddecoratie aan de muur hangt. Het karamelkleurige meerlagenparket met behandeling Bronx geeft deze ruimte een warme gloed en matcht in deze oosterse stijl.  

Op de bovenverdiepingen ligt een parket volledig op maat gemaakt met een sterk verouderde look. De verweerde vloer Ceres van de Olympus collectie van Belgiqa heeft een unieke uitstraling. Dit uitgesproken karakter past in dit interieur.

Meer informatie:
Woodstoxx 
info@woodstoxx.be  
www.frederiekvanpamel.be  
www.woodstoxx.be  

Ook een mooi project afgerond? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@wonen360.nl