Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie heeft langere levensduur dankzij nieuwe productietechnologieën

Dekton Stonika in vier nieuwe tinten geïnspireerd op natuursteen

Dekton by Cosentino introduceert een nieuwe collectie: Stonika. Deze bestaat uit vier nieuwe tinten geïnspireerd op natuurstenen. Dankzij nieuwe technieken in het productieproces zijn scherpere ontwerpen mogelijk met een levensecht design. 

Dekton is een ultracompact materiaal dat UV-, kras-, vlek-, zuur- en hittebestendig is en goed bestand is tegen stoten en thermische schokken. Het wordt gemaakt van een mix van grondstoffen van glas, porselein en kwarts. Met een geavanceerd productieproces wordt onder hoge temperaturen en extreme druk het ontstaan van natuursteen nagebootst. Het resultaat is een plaatmateriaal dat geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waaronder vloeren, gevels, wandbekleding, werkbladen en trappen.
Dekton is verkrijgbaar in platen van groot formaat (tot 320 cm x 144 cm) en in verschillende diktes. De Stonika collectie bestaat uit de kleuren Olimpo, Bergen, Arga en Korso.

Olimpo
Olimpo is geïnspireerd op Carrara marmer voor veeleisende projecten. Elegante adervorming tegen een zachte, witte achtergrond, geaccentueerd door een duizelingwekkende glans.

Bergen
Bergen zorgt voor de perfectie van Portobello natuursteen. De complexe, gebeeldhouwde structuur wordt versterkt door een glanzende afwerking.

Arga
Arga omarmt de iconische textuur en zachte warmte van Taj Mahal kwartsiet. De zachte achtergrond met subtiele aders intensiveert de structuur.

Korso
Korso wordt gekenmerkt door de onderscheidende, verweerde eigenschap van Gris Pulpis natuursteen, met warme aardetinten. 

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.nl

Publicatiedatum: