Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichter Delta Light ontvangt Lifetime Achievement Award:

"Prijs is mooie erkenning voor iets dat ooit begonnen is als de droom van een jonge man"

Oprichter Paul Ameloot van Delta Light heeft de trofee voor Lifetime Achievement ontvangen tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Roeselare Awards.
Delta Light is vandaag de dag uitgegroeid tot een wereldwijde speler met exclusieve showrooms in New York, Londen, Amsterdam, Parijs, Los Angeles en Dubai. Het verhaal van de specialist in architecturale verlichting begon 30 jaar geleden in Roeselare. Geen betere plek dus voor de uitreiking van de awards. Voor de 22e keer hebben de Roeselare Awards 'talent uit de stad' in de kijker gezet. Als een ondernemende ambassadeur ontving Paul Ameloot de speciale Lifetime Achievement Award - een erkenning voor de carrière van de drijvende kracht achter Delta Light.

Het verhaal van de lichtspecialist begintin 1989 in Roeselare. Paul Ameloot: "Het begon allemaal in deze stad, met Stereo House boden we complete hifi en lichtoplossingen voor disco's in de buurt. Toen ik merkte dat projectmanagers steeds meer geïnteresseerd waren in verlichting, zijn we begonnen met Delta Light. Zeer bescheiden door elk product zelf te ontwerpen en ontwikkelen.
Tegenwoordig hebben we een team van 35 ingenieurs dat bij ons werkt. Er bestaat geen twijfel over dat ik trots ben, deze prijs is een ​​mooie erkenning voor iets dat ooit begonnen is als de droom van een jonge man, ik zal dat blijven koesteren."

Ondertussen groeide het familiebedrijf uit tot een indrukwekkende wereldspeler in architecturale verlichting, met Peter en Jan Ameloot aan de zijde van hun vader. Met zijn innovatieve ontwerpen, kennis en technologie heeft Delta Light een sterke reputatie opgebouwd en groeien de internationale ambities. Paul Ameloot: "Export is essentieel, we rekenen op 80% van onze omzet in het buitenland en blijven onze positie op elk continent versterken, maar tegelijkertijd verliezen we onze lokale activiteiten hier in de regio niet uit het oog". Delta Light, met het hoofdkantoor in Moorsele, stelt vandaag 450 mensen te werk en verkoopt in meer dan 120 landen.

Meer informatie:
Delta Light
Muizelstraat 2 
8560 Wevelgem
info@deltalight.com 
www.deltalight.com

Publicatiedatum: