Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In ranglijst ’s werelds meest eigenzinnige hotelkamers

Wie wil nachtje in darmhotel slapen?

Het kan altijd gekker. In Kemzeke (Oost-Vlaanderen) staat sinds kort een wel heel apart hotel: de CasAnus. Deze polyester sculptuur is een gigantische replica van het menselijke spijsverteringssysteem en ontworpen door kunstenaar Joep van Lieshout.

Het is bedoeld als exclusief appartement. De ruwe, natuurlijke vormen en kleuren staan in scherp contrast tot het ongerepte witte interieur. De kamer in het 'darmhotel' is voorzien van een tweepersoons bed, een tafel, douche en toilet. De CasAnus heeft verlichting, stromend water en elektrische verwarming.
Een nacht in de installatie van Atelier van Lieshout kost € 120,- voor twee personen. Ontbijt en entree van het museum van Verbeke Foundation, een kunstruimte met een verzameling moderne en hedendaagse kunstwerken, zijn bij de prijs inbegrepen.

Aardig om te melden is dat intussen Franse, Britse en zelfs Russische media artikelen over dit darmhotel hebben geschreven. CNN Travel, de reisgids van de bekende Amerikaanse nieuwszender, heeft het hotel nu ook ontdekt. Volgens dagblad HLN staat de CasAnus in de ranglijst van ’s werelds meest eigenzinnige hotelkamers.

Bron: hln.be

Meer informatie:
Verbeke Foundation
www.verbekefoundation.com
info@verbekefoundation.com