Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edwin den Ouden, eigenaar meubelgroothandel:

''LABEL51 boekt 40% meer omzet in 2018; dit jaar flink uitbreiden''

De Nederlandse economie heeft een goed jaar achter de rug. Ook meubelgroothandel LABEL51 heeft dit ervaren. Het bedrijf boekte vorig jaar 40% meer omzet. Hierdoor gaat het bedrijf flink uitbreiden in het komende jaar. De showroom en distributieruimte worden vergroot van 16.000 naar 27.000 m2.

Het huidige pand inclusief uitbreiding (onder).



LABEL51 is in 2012 opgericht en gespecialiseerd in meubels, verlichting, stoelen, banken, vloerkleden en decoratie. Directeur Edwin den Ouden: ''Expliciet gericht op B2B bieden wij een eigenwijze kijk op de woon- en werkwensen van vandaag. Naast woonwinkels leveren wij ook aan online warenhuizen.'' 

''Als groothandel willen we toonaangevend zijn door een eigentijdse collectie aan te bieden, met zowel unieke als authentieke items tegen een concurrerende prijs. LABEL51 staat bekend om zijn industriële ontwerpen. Vanwege het succes hebben onze designers het afgelopen jaar 350 nieuwe items ontwikkeld die zijn toegevoegd aan de collectie. De nieuwe collectie is gepresenteerd op IMM 2019", legt Edwin uit.

Edwin den Ouden voor de stand van LABEL51, tijdens IMM 2019.

Het in Tiel gevestigde bedrijf heeft al voet aan Nederlandse grond gekregen, maar is ook actief in landen als België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Ook Spanje, Italië en Engeland behoren sinds vorig jaar bij de exportlanden.

LABEL51 heeft verschillende doelen gesteld voor het komende jaar. Naast de groei bij de groothandel streeft LABEL51 naar een zelfde groei van het aantal direct containers. 

Edwin vervolgt: ''Al vele jaren voor de oprichting van LABEL51 ben ik actief geweest in de verkoop van direct containers. Wij ontwikkelen ‘customized’ producten in Azië die wij per container verkopen aan groothandelaren en retailers. Dankzij het volume en onze expertise zijn wij van toegevoegde waarde.

LABEL51 verwacht komend jaar veel shop-in-shop concepten te gaan openen. De aanvragen hiervan lopen nog steeds binnen en er staan er al meerdere gepland.''

Meer informatie:
LABEL51
Tel: 0318 479 837
info@label51.com 
www.label51.com