Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Groei naar Europese producten blijft enorm groeien in Azië'

Draaibare kinderstoel wint de Best of The Fair Award

Het Belgische bedrijf Childhome heeft op de Baby Products Fair in Hong Kong de Best of The Fair Award gewonnen voor zijn draaibare kinderstoel Evolu One.80°. “De vraag naar Europese producten blijft enorm groeien in Azië. Deze erkenning is dan ook zeer belangrijk voor ons”, aldus Cédric Rodrigues, International salesmanager bij Childhome. 

De award-winnende Evolu stoel heeft een 180° draaifunctie. Deze maakt het mogelijk om het kind eten te geven in drie verschillende posities zonder te stoel te moeten verplaatsen. Door heel gemakkelijk aan het hendeltje te trekken kan het kindje in de volgende positie geklikt worden. De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok indraaien terwijl het kindje aan tafel zit. Deze 2 in 1 hoge stoel is verkrijgbaar in wit en antraciet met houtkleurige poten. 

 

De Evolu One 80° hoge stoel is voorzien van een vijfpunts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van uw kind te verzekeren. De stoel is voor kinderen vanaf zes maanden tot zes jaar. 

De HKTDC Hong Kong Baby Products Fair is een vakbeurs die meer dan 500 bedrijven van over de hele wereld bij elkaar brengt. De jury was lovend over de draaibare en in hoogte verstelbare Evolu ONE.80°, als ook over het design van de stoel.

Childhome is een familiebedrijf dat vanuit Kontich al meer dan 34 jaar babyproducten ontwerpt en verdeelt.

Meer informatie:
Childhome
customerservice@childhome.be
www.childhome.be

Publicatiedatum: