Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familiebedrijf uit Schoonebeek trekt voormalige supermarkt erbij

Joldersma Wonen ziet na uitbreiding van woonwinkel 'de toekomst hartstikke positief'

Joldersma Wonen heeft de winkelvloer flink uitgebreid. De woonwinkel in Schoonebeek (Drenthe) heeft een tijd geleden de naastgelegen supermarkt opgekocht en die ruimte nu betrokken bij de showroom. "Er is zo'n 1000 m2 bijgekomen", legt mede-eigenaar René Joldersma (49) uit. "In totaal hebben we nu de beschikking over 5000 m2."

De broers René en Erik Joldersma.

Joldersma Wonen maakte al in juni 2017 een doorbraak om de woonwinkel uit te breiden. Hierbij werden de bestaande showroom en het aangekochte, naastgelegen pand met elkaar verbonden. De eerste periode werd de nieuwe ruimte gebruikt als outletcentrum. Eind vorig jaar werd het pand gestript; plafonds, verlichting enz. werden eruit gehaald, waarna de ruimte werd verbouwd tot nieuwe showroom. "Geheel naar de wensen van deze tijd. Als een klant binnenstapt, moet hij gelijk het goede gevoel hebben. Er ligt nu een strakke vloer en er staan mooie merken met dito verlichting", vertelt René, die sinds 1998 het bedrijf runt met zijn broer Erik. Daarvoor was het zes medewerkers tellende familiebedrijf - in 1937 opgericht door opa Joldersma - in handen van zijn vader en oom.

Door de nieuwe ruimte is het bestaande aanbod uitgebreid. "Zo hebben wij onder andere een apart hoekje voor onze relaxfauteuils ingericht. We voeren merken als De Toekomst, Gealux, Knoetsen en Hukla", geeft René desgevraagd aan.

Duitse klanten
De woonwinkel van Joldersma Wonen is te vinden in het centrum van Schoonebeek (bij Emmen). Daar vindt de klant een groot assortiment landelijke, romantische en moderne meubelen. Voor de slaapkamer zijn er boxsprings, kasten, matrassen etc. Verder verkoopt Joldersma tapijt, laminaat, pvc vloeren, gordijnen, vitrage en binnenzonwering.
Het woonbedrijf bedient zowel consumenten als bedrijven in de regio Zuid Oost Drenthe. Ook Duitse klanten worden er begroet.

Internet
"De toekomst van ons familiebedrijf zie ik hartstikke positief", vervolgt René. "Waarom? Omdat we een goede service verlenen en de klant bij ons veel keuze heeft. Mensen oriënteren zich eerst op internet. Dan is het belangrijk dat je als woonwinkel ook een goede website hebt. Daarna komen ze naar je zaak, omdat ze een bank willen voelen, uit willen proberen, er op willen zitten. Dat kan niet op internet. Dus als je alles goed voor elkaar hebt, komen ze echt wel naar je winkel." 

Meer informatie:
Joldersma Wonen
De Pallert 4
7761 BT Schoonebeek                         
0524 - 531501
www.joldersma-wonen.nl
info@joldersma-wonen.nl