Winnaars mooiste stand Masters of LXRY 2019

De stand House of Art heeft de prijs voor Beste Stand van de Masters of Luxury beurs in ontvangst mogen nemen. In de stand, ontworpen door Mariska Jagt, waren kunstwerken te zien van Atelier Alisa Lim a Po, Gallery Bijl-van Urk en van de Wanrooij Gallery. 

De betreffende stand 'House of Art'. 

De winnaars nemen de prijs in ontvangst: V.l.n.r.: Mariska Jagt, Sander Bijl, Alisa Lim A Po en Marlène Sips (vervanger van Martijn Wanrooij).

De premium luxe beurs van Europa vond plaatst van 6 tot en met 10 december. Voorafgaand aan de opening werd een VIP-avond georganiseerd, waar genodigden konden aanschuiven in 's werelds grootste pop-up sterrenrestaurant M34.

De luxueuze lifestyle beurs had een oppervlakte van 42.500 vierkante meter en werd gehouden in de Rai Amsterdam. Tal van Genius Edition ondernemers en bedrijven exposeerden hun uitblinkende producten. De zaterdag werd feestelijk afgesloten met de officiële afterparty in Zuidpool.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.