Productie panelen glazen vouwwanden naar 26.000 stuks

Solarlux en Nana Wall Systems breiden uit

Samen met verkooppartner Nana Wall Systems verdubbelt Solarlux de productiehal in Richmond. Tegen 2020 moeten er tot 26.000 panelen voor glazen vouwwanden geproduceerd zijn in de VS. Solarlux en Nana Wall Systems produceren al 13 jaar Nana glazen vouwwanden in Richmond (Californië), als joint venture onder de naam SL Nana. Aanvankelijk werden er ongeveer 40 elementen per week vervaardigd. Inmiddels verlaten er elke week 300 elementen het terrein bij San Francisco. Door de grote vraag naar bestaande producten en de introductie van nieuwe systemen in de VS in 2020 breidt de dochteronderneming SL Nana haar locatie uit naar meer dan 8.000 vierkante meter.

Het filiaal SL Nana in Richmond wordt uitgebreid. FOTO SOLARLUX 

De samenwerking tussen Nana Wall Systems en Solarlux dateert van 1996 en is volgens het bedrijf een belangrijke factor in het groeiende succes van het bedrijf in de VS. De voortdurende samenwerking is een wederzijds voordeel: Nana Wall Systems breidt haar portfolio voor de Amerikaanse markt uit met ontwerpopties voor meer dan 20 Solarlux systemen. Voor Solarlux is de inbreng van het Nana Wall team een groot voordeel bij het ontwikkelen van aanpassingen voor de Amerikaanse markt.

Bron: www.fenster-tueren-technik.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.